Fysiotherapie Socrates

In goede handen!

Ons team: 

Isabel Boerrigter - Manueel-, Fysio- en Handtherapeut, Dry Needling

Isabel is sinds haar afstuderen in 1998 werkzaam als fysiotherapeute en sinds 2004 ook als manueel therapeute. In 2010 heeft zij haar Masters Manuele therapie behaald. Inmiddels heeft zij tevens haar specialisaties in zowel Handtherapie als KISS (Manuele therapie bij zuigelingen en kinderen) en Diabetes Mellitus en Dry Needling met succes afgerond. Binnen de KISS therapie behandelt zij als manueel therapeute samen met kinderfysiotherapeuten zuigelingen met functieproblemen hoog in de nek. Bij ons in de praktijk begeleid zij op de dinsdag ook de medische fitness. Isabel is een therapeut die haar patiënten altijd op nummer 1 heeft staan en met volle overtuiging haar werk uitvoert. 

                           

                                   Maddie Chaparian - Fysiotherapeut 

Maddie is sinds oktober 2019 werkzaam als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Socrates. Zij is werkzaam geweest in verschillende instellingen en praktijken in Nederland en in het buitenland (Noorwegen). Maddie is werkzaam als fysiotherapeute in de eerste lijn en werkt daarnaast in de gehandicaptenzorg waar zij cliënten behandelt met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Tevens is zij werkzaam geweest binnen de sport. Haar interessegebieden liggen vooral binnen de manuele therapie en revalidatie waarbij ze veel ervaring heeft met peesproblematiek (tendopathie). Op korte termijn wil zij graag starten met de Master Manuele Therapie opleiding. Tot die tijd schoolt zij zich regelmatig bij door middel van het volgen vakinhoudelijke cursussen. Bij ons in de praktijk begeleid zij op de vrijdag ook de medische fitness.
                                                                               Lotus Koster - Fysiotherapeut en Medical Taping 

Lotus is een bekend gezicht bij Fysiotherapie Socrates. Zij is reeds in 2018 in de praktijk werkzaam geweest en had (tijdelijk) besloten een andere koers te varen. Na een waarneming in 2019, om "de kneepjes van het vak" in de vingers te houden, smaakte het naar meer! Vanaf januari 2020 zal Lotus weer werkzaam zijn als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Socrates. Zij is gepassioneerd over het vak fysiotherapie en is daarnaast bezig met het volgen van cursussen om Thai Chi Master te worden. Deze van oorsprong Chinese vechtkunst, wordt nu veelal beoefend voor zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Lotus maakt binnen haar fysiotherapeutische behandelingen graag gebruik van oefeningen uit de Thai Chi die lichaamsbewustwording en lichaamshouding goed weten te verbeteren en te versterken. Bij ons in de praktijk begeleid ze op de dinsdag de medische fitness.


  


Jan Boerrigter - Receptie

Jan is herintreder. Hij heeft altijd hoge directie functies bekleed bij grote multinationals. Na een paar jaar van zijn pensioen genoten te hebben vindt hij het heerlijk om weer wat om handen te hebben. Hij helpt u graag verder met het maken of het verzetten van uw afspraken. Als u vragen heeft dan mag u die altijd aan Jan stellen. Hij zal misschien niet op al uw vragen meteen een antwoord hebben maar zal zeker zijn best doen om u verder te helpen.


Heb jij een specialisatie binnen de paramedische zorg en wil je ons team versterken? Stuur ons dan een mailtje met je motivatie naar info@fysiosocrates.nl.


Kaart
Opbellen
E-mail