Fysiotherapie Socrates

In goede handen!

Ons team: 

Isabel Boerrigter - (Kinder)Manueel-, Fysio- en Handtherapeut, Dry Needling - 

BIG 9048855404

Isabel is sinds haar afstuderen in 1998 werkzaam als fysiotherapeute en sinds 2004 ook als manueel therapeute. In 2010 heeft zij haar Masters Manuele therapie behaald. Inmiddels heeft zij tevens haar specialisaties in zowel Handtherapie als KISS (Manuele therapie bij zuigelingen en kinderen) en Diabetes Mellitus en Dry Needling met succes afgerond. Binnen de KISS therapie behandelt zij als manueel therapeute samen met kinderfysiotherapeuten zuigelingen met functieproblemen hoog in de nek. Isabel is altijd leergierig en op zoek naar kennis en wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen haar specialisme, dat is ook een van de redenen waarom zij zich regelmatig vakinhoudelijk bijschoolt door het volgen van cursussen. Naast het behandelen van haar cliënten is zij verantwoordelijk voor het "reilen en zeilen" binnen de onderneming. Een taak die zij zich de afgelopen 6 jaar helemaal eigen heeft gemaakt.  Echter blijft haar passie en nummer 1 prioriteit therapeute zijn. Isabel is een therapeut die haar patiënten altijd op nummer 1 heeft staan en met volle overtuiging haar werk uitvoert met als doel een optimaal resultaat met de                                                      cliënten te behalen.


                                  

                        

               


Jan Boerrigter - Receptie

Jan is herintreder. Hij heeft altijd hoge directie functies bekleed bij grote multinationals. Na een paar jaar van zijn pensioen genoten te hebben vindt hij het heerlijk om weer wat om handen te hebben. Hij helpt u graag verder met het maken of het verzetten van uw afspraken. Als u vragen heeft dan mag u die altijd aan Jan stellen. Hij zal misschien niet op al uw vragen meteen een antwoord hebben maar zal zeker zijn best doen om u verder te helpen.

Sinds de Corona Pandemie is Jan niet meer met regelmaat, achter de balie, binnen de praktijk te zien. Dit tot grote spijt van de medewerkers die voor allerlei klusjes een beroep op hem konden doen, maar vooral ook bij onze cliënten wordt het als een groot gemis ervaren. Het vertrouwelijk gezicht, de prettige stem aan de telefoon, de fijne praatjes over van alles aan de balie, het lekkere kopje koffie...Helaas heeft het minimaliseren van de aanwezigheid van personen in de praktijk ervoor gezorgd dat Jan niet meer achter de balie plaatsneemt.    Hopelijk komt daar in 2021 weer verandering in en tot die tijd werkt hij nog achter de schermen mee. De lieve attenties en hartverwarmende "groetjes aan je vader" worden door hem met een glimlach in ontvangst genomen.
Kaart
Opbellen
E-mail