Fysiotherapie Socrates

In goede handen!

Nooit meer uw afspraken vergeten!

Door de hectiek van alle dag kan het nog weleens voorkomen dat we een afspraak vergeten. Dit is voor alle belanghebbende vervelend maar vooral voor u omdat uw herstelproces hierdoor vertraging kan oplopen. Fysiotherapie Socrates probeert continue haar dienstverlening te verbeteren en introduceert daarom graag de “Afspraken App”.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig!

Bent u een bekende van Fysiotherapie Socrates en heeft u nog een afspraak gepland staan en is uw mobiele nummer bij ons bekend dan ontvangt u eenmalig een sms met een link naar de “Afspraken App”.

Met een iPhone of Android telefoon kunt u vervolgens de Afspraken App downloaden via de App Store (iPhone) of Play Store (Android). De App is gratis voor alle gebruikers. Voor andere smartphones, tablets en computers is er een mobiele versie van de app: 

www.afsprakenapp.nl/site

Mocht u geen gebruik willen maken van de Afspraken App laat ons dat dan weten. Wij zullen ervoor zorgen dat deze telefonische herinnering wordt uitgeschakeld.

Is uw mobiele telefoonnummer niet bij ons bekend? Dan ontvangt u een afspraak herinnering via e-mail. Wilt u ook graag gebruik maken van Afspraken App geef dan uw mobiele telefoonnummer aan ons door. 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen? Stel ze gerust aan uw fysiotherapeut, loop even langs bij de balie of stuur een e-mail naar info@fysiosocrates.nl


Kaart
Opbellen
E-mail